KAJ POČNEMO?

1)   Izvajamo raziskovalno izkustvene delavnice, namenjene osebni rasti. Na delavnicah se posvečamo dvema različnima področjema - prvo je odkrivanje in spoznavanje lastnega notranjega sveta, drugo pa je učenje, vaja in piljenje različnih veščin, za katere veramemo, da pripomorejo h kvalitetnejšemu življenju. Vedno poskrbimo, da delavnico vodijo izkušeni posamezniki. 

Glavna področja, ki jih raziskujemo: komunikacija, medosebni odnosi, čustva, prepričanja, vrednote, osebne lastnosti; cilji, služba in uspeh; kreativnost, vzgoja, produktivnost in izraba časa, sprejemanje kritike, izražanje prošenj, vedenjski vzorci, postavljanje mej, jasno izražanje, premagovanje treme, finančni pismenosti, prehodu iz mladostništva v odraslost...

Skupina za izvedbo delavnice je lahko velika od minimalno 10 do maksimalno 20 udeležencev. Vsaka od že pripravljenih delavnic traja 4 ure. Cena delavnice je 500 €. V ceno je všteto gradivo in izvedba delavnice. Po dogovoru lahko za naročnika prilagodimo tako vsebino kot dolžino delavnic.

Nekajkrat letno razpišemo tudi termine delavnic, kamor se lahko prijavijo posamezniki. Omenjene termine najdete v koledarju na podstrani "Dogodki". Cena udeležbe na eni izmed delavnic je 79 € na osebo, delavnico pa izvedemo ob minimalni prijavi vsaj osmih udeležencev. V ceno delavnice so v tem primeru zajeti stroški izvedbe delavnice, najema prostora in gradiva.

Pomembno: Naše delavnice ne predstavljajo psihoterapije ali psihološkega svetovanja.

 

 2)   Izvajamo teambuildinge za zaprte skupine in podjetja.

Te prilagodimo glede na želje in cilje naročnika, naša posebnost pa je, da so v program vključene vsebine, ki jih predajamo na naših delavnicah. Udeleženci prek naših aktivnosti poleg zabave in sprostitve ozavestijo tudi njihova vedenja v izbranih situacijah in za le-te skušajo določiti optimalna vedenja. S tem želimo dolgoročno izboljšati komunikacijo in delovanje znotraj tima oziroma skupine. 

Tematske delavnice

Moji odnosi

Odnosi predstavljajo enega izmed temeljev zadovoljujočega življenja. Delavnica je praktično naravnana: udeleženci bodo preverili, katere stvari so jim v odnosih zares pomembne, nato pa bodo izdelali lasten zemljevid odnosov.

Več o tem

Odkrivanje čustev

Večje razumevanje čustev nam omogoča za nas bolj optimalne odzive v čustveno zahtevnejših situacijah. Kako čustva sploh nastanejo in kako so povezana z našimi mislimi, vrednotami, prepričanji?

Več o tem

Reševanje konfliktov

Na delavnici bomo spoznali različne strategije reševanja konfliktov. Na lastnih primerih bomo iskali povezave med izbranimi strategijami in našimi vrednotami. Trenirali bomo veščine aktivnega poslušanja, dajanja in sprejemanja kritik. Odkrivali bomo osebne meje in raziskovali, kako odnos v konfliktih krepiti.

Več o tem

Kako dokončati?

Če se vam pogosto dogaja, da se stvari lotite, a vam jih nekako ne uspe pripeljati do konca, je delavnica namenjena vam. 

Več o tem

Vrednostni sistem

Zavedanje naših vrednot in vrednostnega sistema nam omogoča, da kljub spremembam v okolici ohranimo svojo notranjo trdnost – avtentičnost in samozavestnejše sprejemamo odločitve. 

Več o tem

Osebnostne lastnosti

Na delavnici se bomo prepustili raziskovanju naših dobrih in »slabih« lastnosti. Preverili bomo, kako naše lastnosti doživljamo mi in kako nas vidijo drugi. Ugotavljali bomo, katere lastnosti nam v določenih situacijah pridejo prav in ali lahko na »slabe« lastnosti pogledamo še s kakšnega drugega zornega kota.

Več o tem

Učinkovita raba časa

Udeleženci bodo spoznali nekatere metode planiranja in različna orodja za pomoč pri organizaciji časa. Raziskovali bomo, kateri so največji motilci, katere napake posamezniki počnemo in kaj nas ovira pri naši produktivnosti.

Več o tem

O skrbeh

Na delavnici se bomo podali na raziskovanje po naših skrbeh. Pogledali bomo, od kje lahko skrbi izvirajo in kaj nam predstavljajo. Nato bomo iskali načine in strategije, ki nam lahko pomagajo, kako prepoznati, da nas skrbi ovirajo pri normalnem funkcioniranju in kaj lahko naredimo, da nas te skrbi ne ohromijo.

Več o tem